Toen A.B.A. Smile & Health in 1988 werd opgericht hield zij zich aanvankelijk bezig met de compensatiehandel alvorens zich in 1991 toe te spitsen op medische producten en meer in het bijzonder op de voorbehoedsmiddelen
   
Met de registratie in 1991 van ons merk "Sourire-Smile" en later "Smile/Ibtissama" voor de Arabische markten, waren wij de eersten om met een positieve aanpak de voorbehoedsmiddelen te promoten ter verhindering van seksueel overdraagbare aandoeningen en ongewenste zwangerschappen.
CONDOOMS SMILE
   
CONDOOMS IBTISSAMA Onze marketing gericht op de jongeren wijkt helemaal af van het traditionele beeld dat men heeft over voorbehoedsmiddelen waarbij de nadrukt ligt op « behoeden », « terugplooien op zichzelf » en dat beeld is niet verenigbaar met een liefdesdaad.
   
Een communicatie zonder taboe noch vulgariteit, die humor en preventie verenigt, maakt het mogelijk dat de mensen zichzelf gemakkelijker en met meer openheid over dit gevoelig onderwerp kunnen uitdrukken.
CONDOOMS SOURIRE
 
Onze "Smile" wordt in meer dan 30 landen rechtstreeks door ons of via onze klanten verkocht. Wij werden niet alleen gekozen omwille van onze marketing, maar ook omwille van onze kwaliteit ISO 4074:2002 en onze registratie CE0120 maar ook heel gewoon omwille van onze bekoorlijke verkoopprijzen.